ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (16)
VIP Dent отвя Univer Gym със 7:0, Тимонов с първи гол
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:51 / 12.05.2014Коментари (1)1944
Шампионът на Градска Футболна Лига преодоля с лекота първото си препятствие по пътя към втора поредна титла в републиканската надпревара ШАМПИОНСКА ЛИГА БЪЛГАРИЯ по мини футбол, чиито действаш шампион за 2013г са.

Въпреки негативния резултат от първата среща в Ботевград, черно-белите излязоха на терена пределно мобилизирани и не дадоха инициативата на противника нито за миг. Пред погледа на над 200 човека, събрали се около игрището на Спортен център Арена, между които топ рефера на град Пловдив Георги Кабаков и спрягания за нов треньор на ПФК Локомотив - Емил Велев, VIP Dent започнаха с атаките към противниковата врата още с първия съдийски сигнал.

Респектирани от случващото се, Univer Gym започнаха мача доста стъписано и затворени в своята половина, дебнещи за контра атака. Пловдивчани откриха головата си серия чак в 7 минута, когато добра комбинация по лявото крило завърши с перфектно остро центриране на Иван Гешев и за Ники Петров остана да открие резултата. 

Все пак мачът за домакините стана лесен едва в края на първото полувреме, когато крепостта на ботевградчани рухна. Второ попадение на Николай Петров даде преднина в общия резултат за пловдивчани, с което тактиката на гостите трябваше да се промени. Това беше напълно достатъчно на VIP Dent, които си осигуриха комфортна преднина с трети гол, дето на Христо Чалъков (22мин).

След почивката атаките на черно-белите не спряха и съвсем закономерно резултата продължаваше да расте в тяхна полза. Своя хеттрик реализира в срещата Христо Чалъков с нови две попадения в 29 и 37 минута. Дойде мига и за първото попадение за отбора в надпреварата на новото попълнение Тодор Тимонов, който вкара красив гол в 38 минута на двубоя. 

Едва тук гостите погледнаха по смело към вратата на VIP Dent, но там днес грешка не допусна Тодор Малинов, който извади няколко опасни удара, а на 2 пъти оставаше сам срещу няколко противникови играчи. Точка в спора за крайното 7:0 оформи Христо Трифонов -коалата, който се възползва от една избита топка от вратаря и с грациозен външен фалц оплете топката в опразнана врата. Пълна статистика от мача, може да откриете тук!

Така шампионите станаха първия класирал се отбор за 3-ти кръг, след като изтеглиха по желание на съперника срещата със седмица по-рано. Другия уикенд място в следващата фаза ще търси другия пловдивски представител в турнира ФК Даяна, които след 5:5 в Пловдив имат тежка визита в столицата на СТАБИЛНИТЕ. Жребият за третия кръг ще се изтегли на 21 май, а двубоите са предвидени за 31май/1юни и 7/8юни.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Това се казва увереност! "Канарчетата" празнуваха с тениски за финала
Щастливият Керкез: Заслужихме финала! Благодаря на хората!
"Жълто-черна" еуфория! Ботев е на финал!
По минути: Ботев 2:0 ЦСКА-София
Разкриха голямата изненада за феновете на Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: