Черно море търси първа победа в историята над Локомотив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
09:06 / 03.05.2014
3122
Локомотив (Пловдив) приема Черно море на стадиона в парк "Лаута", който за пореден път ще бъде празен заради прекратеното от феновете градско дерби с Ботев. Домакините ще търсят победа, с която да изместят варненци от шестото място в "А" група. Черно море пък ще излезе на Лаута в пореден опит да постигне първа победа на този стадион. На това съоръжение Черно море е записал и най-голямата си загуба в елита -1:8, през пролетта на 2004 година. 

Локомотив е единственият от 11 -те шампиони на България в "А" група, срещу който "моряците" нямат победа като гост. Техният треньор Георги Иванов-Гонзо ще заложи на вече познатата схема 4-3-3, в която няма да има изненади. На вратата ще е Георги Китанов, а пред него бекове ще излязат Сашо Александров и Михаил Венков. В сърцето на отбраната ще са Кирил Котев и Стефан Станчев, функциите на опорни халфове ще изпълняват Еденилсон Бергонси и Тодор Паланков, а пред тях ще е Георги Божилов. Отдясно ще атакува Бакари, отляво - Иван Коконов, а на върха на атаката ще е изнесен Валери Домовчийски. Иванов няма никакви кадрови проблеми, което не може да се каже за треньора на Локо Пд Александър Станков

Здравко Лазаров, Хамед Намуши и Крис Гади пропускат и този мач заради различни здравословни проблем. Включването на Александър Тунчев сред титулярите ще се реши в последния момент, а голмайсторът Мартин Камбуров и Валери Георгиев са с леки травми след загубата с 1:2 от Левски на Герена, но все пак капитанът на пловдивчани се очаква да започне от първата минута, подпомаган от Жозеф Мендес. По крилата ще са Белаид и Делев. В средата на терена ще си партнират Диего и Н'Дайе. В защита ще оперират Тодоров, Тунчев, Грънчов и Йошев. На вратата за пореден път ще застане Акалски.


Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).