Узунов: Не мога да излекувам жена си, ще давам пари за бомби

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
09:40 / 25.04.2014
3503
"Говорил съм с юристите. Завеждам дело срещу Константин Динев." Това заяви бившият административен директор на Локомотив (Пловдив) Атанас Узунов. Кумът на Христо Стоичков бе обвинен от собственика на "черно-белите", че стои зад ексцесиите и прекратяването на пловдивското дерби срещу Ботев.

"От други източници знам, че тези бомби и всичко това е финансирано точно от Атанас Узунов. Всички тези неща струват пари, кой да ги плати? Той стои зад всичко това, той е дал парите. Откъде ги е взел - не знам", заяви Динев пред News7 по време на полуфинала за купата между Локо (Пд) и Лудогорец.

"Това не може да са думи на трезвомислещ човек. Аз първо не мога да си излекувам жената, ще давам пари за бомби! Приоритетите ми в живота са коренно различни и всеки, който ме познава, знае това", заяви пред "24 часа" Атанас Узунов. Той добави, че е очаквал при всеки удобен повод името му да бъде замесвано целенасочено във всякакви измислени схеми.

"От деня, в който бях освободен от Локомотив, не съм стъпвал на "Лаута". Не съм гледал и един мач от стадиона. Гледам ги дори извън града. Нарочно ходя извън Пловдив с приятели и гледам по телевизията, защото явно мога да очаквам всякакви атаки. Даже приятелите ми са представители на различни политически сили, за да няма после и други изфабрикувани съмнения", допълни Атанас Узунов.

Коко Динев се появи на "Лаута" за реванша с Лудогорец след известна пауза от гледане на мачове на тима си на живо заради войната на фенове срещу него. След двубоя, който се игра на празни трибуни заради прекратения мач с Ботев, обаче Динев не е влизал в съблекалнята при футболистите. До скоро те имаха да получават стари заплати. Сега забавянето, според Динев, е 15 дни.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).