ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Малко не достигна на Локо да сътвори чудото срещу Лудогорец
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:55 / 23.04.2014Коментари (152)16564
Локомотив накара Лудогорец да потрепери, но не успя да сътвори подвиг. Пловдивският тим спечели реванша с 1:0, но това не се оказа достатъчно да заличи загубата му с 0:2 в първия мач и така отпадна на полуфиналите за Купата на България. Двубоят изгледа благодетеля на "черно-белите" Константин Динев, за който това бе първи мач на "Лаута" за 2014 година. За последно той бе идвал на стадион "Локомотив" в края на миналата календарна година, когато за последно гледа мача на Локо срещу Литекс

"Смърфовете" се нанесоха в половината на шампиона още след първия съдийски сигнал на Калин Людмилов и в 6-ата минута дадоха своя отговор чрез Ндайе. Футболистът отправи опасен изстрел от границата на наказателното поле, но кълбото профуча на сантиметри от левия стълб. 

Минути по-късно Мартин Камбуров поиска дузпа за игра с ръка на футболист на "орлите", но Людмилов не отсъди такава. Това вбеси целия треньорски щаб на "черно-белите", а Камбуров дори прикани Александър Станков, че няма смисъл да се играе при това ръководене на съдията и прикани треньора на извади отбора.

В 15-ата минута Спас Делев изпусна чисто голово положения. Нисичкият нападател излезе сам срещу вратаря, но стреля в аут. В следващите минути "смърфовете" създадоха още две опасни ситуации, но попадение така и не падна.

В края на първата част шампиона отговори с красиво изпълнение на Александров, но Кирил Акалски показа класа и изби в корнер. 

Натиска на Локо през втората част възстаржествува и в 59-ата минута, не желаелия да излезе след почивката на терена Камбуров заради изцепките на съдията наказа Лудогорец. Голмаъсторът на "черно-белите"препарира Чворович след изпълнение от пряк свободен удар.

Четвърт час преди края наглия рефер Калин Людмилов подмина нова дузпа в полза на Локомотив за нарушение на Моци срещу Ндайе. 

В края на мача обаче Людмилов нямаше как да си затвори очите вече за игра с ръка на Минев в наказателното поле и посочи бялата точка. Зад топката застана Мартин Камбуров, който стреля слабо и Чворович улови кълбото.

Локо - Лудогорец 1:0
1:0 Камбуров 53

Локо: Акалски, Тодоров, Грънчов (84-Белаид), Тунчев, Йошев, Ндайе, Диего, Гади, Делев, Камбуров, Мендес

Лудогорец: Чворович, Минев, Витиня (68-Кайсара), Мантула, Моци, Александров, Ешпиньо, Ернандес (74-Мисиджан), Златински, Кишада (64-Кишада), Абало

 

Още по темата: общо новини по темата: 298
30.05.2014
28.05.2014
21.05.2014
20.05.2014
19.05.2014
19.05.2014
предишна страница [ 1/50 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на stefanyord
премахни филтъра

Veni, vidi, vici--Botev forever. Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!
на 23.04.2014 г.
-6
 
 
До вчера псувахте , днеска лижете гъза ,к,ви хора сте не знам освен цигани друго не мога да ви кажа.И що за отбор е шлокото , срам отвсякъде само прости хора като вас тъпи и неорентирани могат да говорят така и този сапък камбурджини с тези леви крака една дузпа не можа да вкара ахмак.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: