Делегатът на дербито: Ненормална работа

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (21)
18:35 / 19.04.2014
13248
Съдийският наблюдател на пловдивското дерби Локомотив - Ботев Любе Спасов заяви, че всички са били единодушни в мнението мачът да бъде прекратен.

Той определи поведението на "черно-белите" фенове като ненормално. Те започнаха да хвърлят бомбички, павета, димки и всякакви предмети по терена, като за малко да ударят защитника на "жълто-черните" Сърджан Лукин. 

"При тези условия как може да се играе футбол? Полицията трябва да се отнася по-сериозно към тези неща, защото това беше една канонада от бомби, павета, камъни, димки и т. н. При тези условия как може да се играе футбол? Това беше една непоносима атмосфера. Главният съдия още в 4-ата минута спря мача, публиката беше предупредена по уредбата, в 8-ата минута мачът беше продължен и видяхте какво стана в 41-ата минута. За къде по-нататък да вървим? Слава Богу, че не беше ударен играч с паве или димка. Всички бяха единодушни, при такава обстановка как да се играе футбол? Свирил съм на почти всички стадиони в Европа, но такава обстановка и такова нещо не съм виждал. Това не може да продължава така", заяви Любе Спасов.

Делегатът на двубоя Стоян Велчев също застана пред камерата на TV7. "Всичко ще се опише в документите, които ще бъдат приложени и съответните комисии в БФС ще вземат решение. Аз не мога да определя какви санкции ще последват, но при всички случаи няма да са леки. Условията бяха ненормални и за това взехме единодушно решение, че не може да продължи", каза делегатът на мача.



Виж коментарите (21)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 19


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).