Феновете на Локо: Всички на "Лаута“

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (66)
15:56 / 17.04.2014
8268
Привържениците на Локомотив излязоха с обръщение преди градското дерби с Ботев в събота от 16:15 часа на "Лаута". Plovdiv24.bg публикува обръщението без редакторска намеса:

Скъпи локомотивци!

Трудни времена дойдоха за нашия любим отбор. Общността ни боледува, заразена от интересите на една личност, втълпяваща ни, че без него Локомотив е загубен!

Всъщност, последните няколко мача показаха какво е Локомотив и магията около него. Магия, която е съвкупност от любовта на феновете, всеотдайността на играчите и безкористността на благодетелите му. Но когато едно от тези неща се загуби, резултатите са на лице.

Доказахме, че сме публика, която не иска на всяка цена грандиозни успехи и грандомански отличия. Феновете на черно-белия гранд никога не са били просташки взискателни за високи цели! За сметка на това са имали достойнство, чест, вяра и единство!

Нека да не забравяме това и да не позволяваме на който и да е да промени това!

Днес пишем това обръщение към вас именно с тази цел!

В събота предстои двубой с изключителен заряд за пловдивската общественост, в частност - черно-белите привърженици, защото те са мнозинството й. Наш дълг е да спечелим тази битка на трибуните и да сложим прииждащата от селата жълта маса на мястото й.

Призоваваме всеки един локомотивец да дойде на Лаута - нашият свещен дом, и да подкрепи отбора.

Нека покажем на всички самозабравили се какво е Локомотив, давайки пример от трибуната какво трябва да е на самия терен!

Локомотив не е една личност и никога няма да бъде!

Локомотив - това сме ние!

Фен клуб Локомотив Пловдив
NUP 1995
GMU
ОТС
The Usual Suspects
БРИГАДА ПЛОВДИВ
ГАРАТА



Виж коментарите (66)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).