Мъри: Разочарован съм, но съм доволен от агресията

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (35)
21:51 / 10.04.2014
6548
Старши треньорът на Ботев Пловдив Станимир Стоилов заяви след загубата от ЦСКА с 0:2, че поражението от "червените" е "разочароващо" и тимът му трябва да се съсредоточи в представянето си за Купата на България.

"Получи се оспорван мач, в който нямаше много чисти положения. ЦСКА отбеляза при първата си възможност, докато ние пропуснахме да изравни в последните минути. Загубата е разочароваща за нас. Можехме поне да завършим наравно. Игра се с много дълги подавания и стана повече битка, отколкото футболен спектакъл. Трябваше да комбинираме с по-голяма увереност и самочувствие. Иначе агресията я имаше във футболистите ми", коментира Мъри.

"Не вярвам тази загуба да ни повлияе в мача за Купата срещу Локомотив. След днешната загуба трябва да насочим изцяло вниманието си към турнира за Купата. Отдалечаваме си от ЦСКА. Вече сме на седем точки от ЦСКА", призна Стоилов.

Източник: Гонг



Виж коментарите (35)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).