Стойчо избра титулярите за мача срещу Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:35 / 09.04.2014
1707
Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов вече е наясно със стартовите 11, които ще започнат мача с Ботев утре от 19:30 часа на "Българска армия".

На стадиона се очакват 6000 зрители, а като титуляр за първи път от доста време насам ще стартира Мартин Петров. Крилото оставаше резерва в последните няколко мача на 31-кратните шампиони, но този път Младенов ще му гласува доверие. От една страна, основният изпълнител на този пост Неманя Милисавлевич е наказан, а от друга - Петров се представя много силно на тренировките на "червените", като затвърди игровия си възход и в контролата с Локомотив (София), когато се отличи с асистенция и страхотен гол. Той ще бъде предпочетен пред Тони Силва, който ще остане резерва. По другия фланг на атаката отново ще действа Иван Стоянов, който още търси първия си гол след завръщането си в Борисовата градина. На върха на атаката пак ще е Омар Косоко, а зад него от втора позиция ще действа Емил Гъргоров. В отсъствието на контузения капитан на ЦСКА Валентин Илиев именно Гъргоров ще носи лентата.

В средата на терена нов шанс ще получи Стивън Сънди. Нигериецът с испански паспорт се представи на много високо ниво по време на гостуването в Ловеч и мястото му в стартовите 11 не подлежи на никакво съмнение. Той отново ще си партнира с Ивайло Чочев, което означава, че Тодор Янчев ще остане на пейката.

В защитния вал на армейците Пламен Крачунов ще замени Валентин Илиев.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).