Национал уплаши треньорите на Ботев преди мача с ЦСКА

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
09:55 / 08.04.2014
3284
Един от основните футболисти на пловдивския Ботев е под въпрос за предстоящото гостуване на ЦСКА, съобщава "Меридиан мач". Това е националът Веселин Минев, който е получил силен удар в крака в края на мача с Литекс. Левият защитник поиска смяна в последните минути, но се наложи да остане на терена въпреки волята си, заради травмата на Георги Сърмов. Състоянието на Минев все още не е ясно, като вчера той не тренира с пловдивчани. Отсъствието му би било голям удар за треньора Станимир Стоилов, тъй като той няма равностоен заместник на защитника.

Бразилецът Артур Енрике не бе картотекиран заради запълнената бройка на чужденци извън Европейския съюз. Ако Минев не бъде възстановен за мача на "Българска армия", най-вероятно на неговото място ще се премести капитанът Йордан Христов, а отдясно ще играе Филип Филипов. Този вариант на защитата обаче бе изпробван при гостуването на другия столичен гранд Левски, когато Ботев изиграха един от най-слабите си мачове през сезона.

Лекарският щаб на Ботев ще направи всичко възможно да вдигне на крака Минев за "Българска армия". Това е и основното изискване на Станимир Стоилов, за да бъде отборът му конкурентоспособен срещу ЦСКА.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).