Бонев: Други да се махат, а не Камбуров

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (25)
13:24 / 07.04.2014
8691
Почетният президент на Локомотив Пловдив Христо Бонев реагира остро на обявеното желание от Мартин Камбуров да напусне след края на сезона. След мача с Лудогорец Зума се е обадил на нападателя, за да го помоли да остане на "Лаута".

"Истина е, че звъннах на Мар­тин. Не той е човекът, кой­то трябва да си тръгне. Има други мъртви души, от които трябва да се освободи отборът. Камбуров е дал много на Локомотив и бъдещето на клуба е в такива хора като него", каза Зума пред в. "Марица".

"Говоря не само като футболист, а също като треньор или директор. Само по този начин можем да запазим нашата идентичност и да върнем хората по трибуните. До края на първенството има още доста време. Ще говорим пак с Мартин. Много неща могат да се променят и се надявам той да остане", добави легендата на "смърфовете".


Виж коментарите (25)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 16
Днес: 20


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).