Домусчиев си пожела Ботев за купата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
09:49 / 31.03.2014
5685
Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев не бе ядосан от изпусната победа срещу Ботев Пд снощи. Той дори си пожела жълто-черните при жребия за полуфиналите в турнира за Купата на България, въпреки че тимът от Разград все още има да играе реванш срещу Литекс.

- От тези мачове има полза, това са истински мачове. Казах на Мъри, че му пожелавам да се паднем с тях за Купата, стига да елиминираме Литекс, разбира се. Пожелавам им успехи и Ботев да играе такива мачове, каквито изигра срещу нас. Вижте разликата - срещу нас играят сериозно, което ми харесва, защото си подобряваме нивото. Ние искаме сериозни съперници. При нас има физическа и психологическа умора, контузени играчи, но постепенно всичко ще се нареди. Срещу нас всички играят на върха на възможностите си, докато вижте Ботев как играха срещу Левски например. Аз лично усещам голяма липса от това, че Съни Дяков не играе. Противникът се защитаваше добре, а ние си изпуснахме положенията - заяви след мача Домусчиев.


Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).