Домусчиев към играчите: Вземете се в ръце и срещу Ботев покажете какво можем

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (11)
09:21 / 28.03.2014
3635
Кирил Домусчиев вече изля гнева си след измъчената победа на Лудогорец с 1:0 срещу ЦСКА на стадион "Българска армия" в сряда вечерта. Единственото попадение реализира Даниел Абало след неориентирана проява на защитниците в червено. Още след двубоя Домусчиев влетя в съблекалнята на Лудогорец, а преди това пътьом каза: "Много слаб мач, въобще не ми хареса, загубих си времето." 

"Направихте изключително слаб мач. Победихме благодарение на случайността. Срам ме е да гледам такива мачове. Вземете се в ръце и срещу "Ботев покажете какво можем. В противен случай ще се скараме." 

В Лудогорец вероятно могат да намерят оправдание с липсата на трима от основните футболисти - Кайсара, Златински и Дяков, но от доста време треньорите разполагат с два почти равностойни състава. Срещу ЦСКА обаче заменилите ги футболисти не показаха нужното ниво.


Виж коментарите (11)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).