Ботев се издъни у дома срещу Черно море

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (175)
16:56 / 26.03.2014
19701
Воденият от Станимир Стоилов Ботев изнесе поредния си слаб мач от началото на сезона в "А" група и завърши наравно 1:1 като домакин срещу Черно море.

"Канарчетата" започнаха по-добре срещата и наложиха териториално превъзходство. Първата добра възможност за гол се откри пред Доре, когато нападателя се освободи от бранител на "моряците" и стреля от границата на наказателното поле, но изпрати топката в аут.

В 16-та минута добра комбинация между Доре и Куртеан завърши с шут на последния, но Китанов спаси. Минута след това Ботев откри резултата. Куртеан центрира от корнер в наказателното поле, където Доре се извиси над всички и с глава прати топката във вратата на Китанов.

След гола Черно море изнесе играта в предни позиции и това даде резултат. Михаил Венков проби по лявото крило, върна към Божилов около дузпата, а нападателят на варненци вкара под плонжа на Адам Стаховяк за 1:1.

В 38-ата минута домакините бяха близо до втори гол, но силният изстрел от дистанция на Куртеан срещна десния страничен стълб на Китанов.

Втората част стартира с добра атака за "жълто-черните", при която Хамза бе изведен зад отбраната на Черно море, но нападателят се засуети и му бе отнета топката от бранител на гостите.

Късметът отново изневери но Куртеан в 55-ата минута, когато след силен удар от движение румънеца разтресе левия стълб.

В 65-ата минута "моряците" изпуснаха 100-процентово попадение. Бакари излезе очи в очи със Стаховяк и стреля силно, но шутът му нацели главата на вратаря.

В последните минути играчите на Ботев се опитаха да достигнат до победно попадение, като натикаха Черно море в наказателното му поле. Те обаче не успяха да уцелят вратата при няколкото си положения пред Китанов.



Виж коментарите (175)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).