Локо отговори на Чичо Венци за "селски отбор със селски треньор"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (36)
14:54 / 10.03.2014
13057
Ръководството на Локомотив отговори на нападките на президента на Славия Венцеслав Стефанов. Вчера босът на "белите" нарече "смърфовете" "селски отбор със селски треньор". Това стана след победата на неговия отбор с 4:1 в мач от 26-ия кръг на "А" група.

Plovdiv24.bg публикува откритото писмо на Локо без редакторска намеса:

ДО
РЪКОВОДСТВОТО И ПРЕЗИДЕНТА НА ПФК СЛАВИЯ ГР. СОФИЯ


ОТКРИТО ПИСМО
ОТ
РЪКОВОДСТВОТО НА ПФК ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ 1926


УВАЖАЕМИ Г-Н СТЕФАНОВ,
С настоящото писмо си позволяваме да изразим позиция, относно вашето поведение пред медиите след футболната среща между отборите на Славия и Локомотив Пловдив, състояла се на 09.03.2014г.


Вие си позволихте да наречете Локомотив селски отбор със селски треньор.

Категорично ви заявяваме, че подобно поведение на лица от такъв ранг в българските футболни среди е абсолютно недопустимо и неприемливо. В цялата история на съществуването на Локомотив, ние сме се държали абсолютно колегиално, с уважение и респект към всеки един футболен отбор, включително и към Славия, най-малко, защото така изискват правилата и моралът, които трябва да съпътстват всяка една спортна проява.

С нарастването на своята възраст всеки един човек би следвало да помъдрява и да се развива в дух на хармония и помирение със заобикалящия го свят. След вчерашното ви поведение оставаме с впечатление, че вашето развитие е прекъснато още в първите седем години от живота ви.

Надяваме се, че проявата ви е била плод на моментно неразположение на духа като изразените негативни емоции и настроения са нещо, което няма да се повтори и ще успеем да запазим добронамереното поведение и отношение между двата футболни клуба.

С уважение:
Ръководството на ПФК Локомотив Пловдив 1926 АД



Виж коментарите (36)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).