Марин Бакалов подаде оставка

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:45 / 22.06.2008
8559
На специално организирана пресконференция днес изпълнителният директор на Ботев Марин Бакалов подаде оставка. Като основни причини за напускането си Бакалов посочи незачитането на неговото мнение в клуба главно от президента Димитър Христолов, както и примиряването с лошите резултати, въпреки поставените високи цели заради новите спонсори. Решението за оставката си Бакалов е взел след напускането на старши-треньора Тенчо Тенев. След като легендата  на Ботев е отхвърлил предложението на Христолов да поеме треньорския пост в клуба, Бакалов е предложил друг специалист, с който е разговарял в София за треньор на Ботев. Предложението му е било категорично отхвърлено от Христолов и това е била причината за вземане на окончателното решение за оставката на вече бившия изпълнителен директор на ПФК Ботев Пловдив. Оставката все още не е подадена официално, но до утре тя ще бъде депозирана във футболния съюз.

Бакалов хвърли ясно за ситуацията в БФС, като заяви, че договорите на Георги Христов, който разтрогна с клуба и Иво Иванов, който играе в Берое, са напълно изрядни. Решенията на БФС по тези два казуса според него са неправилни.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).