Ботев подписа с капитана на Марица

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:57 / 22.06.2008
4329
Полузащитникът на Марица Камен Апостолов е второто ново попълнение на Ботев за новия сезон. 23-годишният халф парафира за 2 сезона с "канарчетата". Той се договори лично с президента на Ботев Димитър Христолов. Апостолов ще започне подготовка с Ботев в понеделник. Преди близо месец с отбора подписа и аржентинският вратар Диего Бритес, който се очаква да замени Лилчо Арсов. Много е вероятно Арсов да премине в Родопа, където треньор ще бъде Тенчо Тенчев. Двамата работиха заедно в Чирпан, Спартак (Пд) и Ботев.

Все още не е ясно кой ще изведе пловдивчани на първото им занимание. Най-вероятно това ще бъде италианският специалист Стефано Куцин. Втората опция пред Христолов е да повери отбора на досегашния изпълнителен директор Марин Бакалов.

През идната седмица към Ботев ще се присъединят няколко южноамериканци и африканци, които ще бъдат на проби.

Георги Какалов все още не е заминал за Беларус, въпреки че преминаването му в Динамо (Минск) се счита за сигурно. Очаква се той да парафира 2-годишен договор с тима на 30 юни. От трансфера в касата на Ботев ще влязат 250 000 евро.

Източник: в. "Меридиан Мач"


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 20
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).