Мартин Камбуров: Дано не сме боксова круша в "А" група

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (19)
09:35 / 10.02.2014
5441
Нападателят на Локомотив Пд Мартин Камбуров се надява пловдивчани да не са боксова круша в шампионата. Лидерът при голмайсторите в елита заяви пред Канал 3, че главите им вече са в България заради проточилия се лагер в Испания.

- Изиграхме доста контроли на испанска земя, направихме доста тренировки. Вече сме доста изморени. Дай Боже, в първенството да играем по-добре, защото явно тук в контролите не се представяме по най-добрия начин, с малки изключения. Със сигурност отборите, които срещнахме тук, са доста по-качествени от нас и с доста по-големи селекции и бюджети. Това обаче не е оправдание да се представяме толкова слабо срещу тях. Не сме пестили сили срещу никой от съперниците, може би това са ни възможностите, но нека все пак треньорите да поставят оценките. От Динамо Букурещ можехме да загубим още по-тежко от 6:1. След третия гол всички се предадоха и чакаха само мачът да завърши. Аз лично усетих, че на никого не му пукаше и дори и да ни вкарат десет гола - каза голаджията, който обяви, че няма уговорки и се опитва при всеки удобен случай да се разпише.

- Надявам се в първенството да не изглеждаме по същия начин и да не се превърнем в боксова круша за другите отбори. Много добре знам какво си мислят феновете след тези резултати, които направихме. Аз лично не искам името ми да бъде замесвано в такива неща. Раздавам се във всеки мач и като ми падне топката, се опитвам да я вкарам в мрежата. А не вярвам да има нещо гнило в мачовете ни, просто противниците ни са по-качествени от нас - сподели още Камбуров.

- Истината е. че лагерът ни натежа. Главите ни са вече в България. Утре имаме още една контрола и се надявам да свърши нормално, защото иначе пак ще има писаници и говореници. С огледа на очакващите ни мачове може би по-лесно ще стигнем до Европа през купата, но това не значи, че трябва да отписваме първенството. Всички си говорим, че ако стигнем до финал за купата, би било едно добро постижение за нас - завърши Мартин Камбуров.



Виж коментарите (19)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).