Клубът на привържениците на Ботев: Нека всички заедно спрем поругаването с България!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
14:10 / 05.02.2014
4084
Клубът на привържениците на Ботев призовава всеки буден българин да изрази позицията си срещу заграбването на българските земи от мюфтийството, като се присъедини към протеста този петък.

Plovdiv24.bg публикува призива на привържениците на Ботев без редакторска намеса:

Скъпи ботевисти!

На 07.02.2014г. в гр.Пловдив е организирана протестна проява по повод опитите за неправомерно предоставяне на държавни и общински имоти на Главното и районните мюфтийства. Протестите ще са под надслов "Запазете историческата памет, не връщайте историята назад!". Протестната проява ще се състои пред Пловдивски окръжен съд.Тя ще започне в 9.30 и ще продължи един час след закриване на заседанието.

Ние от "Клуб на привържениците на Ботев Пловдив" призоваваме всеки буден българин да се присъедини към протеста! Нека всички заедно спрем поругаването с България! Сборен пункт ще бъде градинката пред Духовната Семинария в 9.00 часа,откъдето ще се отправим към съда.

Призоваваме да не се носят и клубни артикули-там сме на първо място като българи.



Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).