Пристигнаха новите седалки за стадион "Христо Ботев"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (74)
13:04 / 28.01.2014
18483
На базата на футболен клуб "Ботев" в квартал "Коматево" пристигна доставката от седалки, закупени от община Пловдив за новия стадион "Христо Ботев". Те бяха предадени на клуба в присъствието на кмета на Пловдив Иван Тотев, заместник-кмета Георги Титюков и представители от ръководството на клуба, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Седалките са малко под 18 000. Предстои да бъдат доставени ВИП седалки и електронно табло и резервни скамейки със седалки Рокаро.

"Днес е един щастлив ден. След толкова много месеци, изпълнихме и втория си ангажимент след осветлението на Локомотив, а именно да приемем и първата част от седалките за новия стадион "Христо Ботев", заяви градоначалникът. 

Припомняме, че парите са от софийски боклук, които бяха гласувани още през март 2012 г., но от "жълто-черния" клуб изчакваха да започне ремонта на стадиона. Тогава бе отпуснат и 1 милион за Локомотив, като с тях бе направено осветлението на "Лаута".

Заради ремонта на стадион "Христо Ботев" отборът ще доиграе първенството и оставащите срещи за купата на страната на новата база в Коматево. Очаква се стадионът да е готов до август за началото на следващия шампионат.



Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (74)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).