Мартин Камбуров: При добра оферта бих си тръгнал

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (13)
14:12 / 21.01.2014
5271
Голмайсторът на Локомотив Мартин Камбуров призна, че е готов да напусне тима при изгодна оферта. Днес 33-годишният таран замина заедно със съотборниците си за Испания, където ще протече втория етап от зимната подготовка на "смърфовете".

"При добра оферта бих си тръгнал от Локомотив. Стига да е изгодна за мен и за клуба. Все пак съм на 33 години, а и от клуба едва ли ще ми направят спънка, ако пристигне оферта за мен. Засега обаче няма нищо реално. Никой от френския Тур не е говорил с мен", коментира нападателят.

Аймен Белаид, и Костас Казнаферис ще липсват на Локомотив. Те бяха твърди титуляри. Нямаме възможностите на другите отбори. Трябва да се използват такива възможности - да се продава, за да може да съществува Локомотив на този етап. Ако има и други оферти, най-вероятно отново ще се продава", допълни Камбуров.

"Надявам се на този лагер треньорът да избистри възможно най-добре състава си, а ние да се сработим по най-добрия начин за началото на първенството. При предишните контроли бяхме на 3 дни подготовка. Срещу ПСВ Айндховен държахме до 40-ата минута, но те бяха по-добрия отбор от нас. Срещу Шанхай стояхме по-добре и изпуснахме да ги победим. Тогава обаче не търсихме резултати. Сега се надявам да играем доста по-добре в предстоящите контроли. Хубавото е, че публиката на Локомотив ще гледа сериозни мачове, няма да играем с тимовете от долната седмица и стадионът да е полупразен. Напротив - сега стадионът трябва да е пълен на всеки мач. За нас като футболисти също ще е добре.Надявам се да направим хубави мачове и да радваме феновете и през пролетта. А къде ще завършим, ще видим накрая", коментира още опитният нападател.



Виж коментарите (13)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).