Бултрасите: Осъждаме действията на полицията

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (17)
16:25 / 11.01.2014
7146
Феновете на Ботев излязоха със специална декларация по повод полицейски произвол, които униформените проявиха срещи фенове на пловдивските отбори.

Припомняме, че вчера полицаи нахлуха в домовете на футболни фенове и ги предупредиха да не ходят на протест в София.

Ето какво пишат в официалния си сайт по този повод бултрасите:

Ние, феновете на най-стария футболен клуб в страната, осъждаме действията на МВР през последната нощ. Осъждаме начина, по който бяха привиквани десетки граждани на Република България, без да сме показали, по какъвто и да било начин, незаконни действия.

Осъждаме насилствения начин от органите на МВР за подписване, че нито един от привиканите граждани няма да участва, в каквито и да било акции на протест срещу правителството. Осъждаме психическия тормоз, който ни бе нанесен, унижението, отнемането на правото да отидем в този ден на работа и на първо място отнемането на правото да бъдем свободни в собствената си държава.

Мерките, които се предприемат от страна на имащите власт са сериозно посегателство срещу свободното право на изразяване на мнение и ние няма да стоим безучастни. В правото сме да вземем отношение и вие не може да ни спрете с жалките си действия.

"Организирани фенове - BULTRAS"



Виж коментарите (17)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).