Мобилен оператор става спонсор на Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (26)
18:47 / 28.12.2013
7841
Тимът на Ботев (Пловдив) има нов спонсор. От пловдивския клуб са подписали договор с мобилния оператор "Виваком". В същото време през зимната пауза "жълто-черните" ще направят мащабна селекция.

Договорът на "канарчетата" с мобилния оператор е за 1 година, като логото на фирмата ще бъде поставено на гърба на фланелките под номера. Въпреки че футболистите на клуба са в почивка, спортно-техническото ръководство усилено работи по зимната селекция. Според медията Станимир Стоилов ще се подсили с 5 или 6 футболисти, като съответно се очаква и същия брой играчи да се разделят с отбора.

Почти със сигурност Пловдив ще напуснат защитникът Бобан Грънчаров и халфът Борис Галчев. Веднага след последния кръг от шампионата за годината лично Стоилов, както и неговите помощници са пътували за чужбина, където са наблюдавали футболисти, които да бъдат привлечени през зимната пауза.



Виж коментарите (26)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).