ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Христо Колев: Лудогорец е отбор до време, не е еталон за "А" група
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:12 / 21.12.2013Коментари (15)5640
© Plovdiv24.bg
Легендарният плеймейкър на Локомотив (Пловдив) Христо Колев - Бащата заяви, че "шампионът Лудогорец е отбор до време". Според бившия национал фаворити за титлата през настоящия сезон са "орлите" и Литекс.

"Първенството ни може би е интересно, но не чак толкова качествено. Всичко е различно - един командва, случва се друго. Футболът като че ли е на заден план. Виждат се хубави неща, но... Лудогорец? Ще отговоря така - това е отбор до време. Не че ако някой от грандове, ако собственикът го остави, няма да фалира, но тези в Разград са временни. Не искам да ги обиждам. Явно работят правилно. Това се вижда и от резултатите им. Но не са еталон за българския футбол", коментира Бащата пред "Меридиан Уикенд".

"Не отписвайте Литекс за титлата. От това, което съм гледал досега, мога да кажа, че фаворитите са Лудогорец и Литекс. Борбата ще е до края. А другите ще се борят за местата надолу. Локо Пловдив няма цели. Нашата работа - на треньорския щаб, е да развиваме футболистите. Няма как Черно море да стане втори или Лудогорец седми. Класите са ясни", добави шампионът на Гърция с Панатинайкос.

Още по темата: общо новини по темата: 209
06.03.2014
28.02.2014
27.02.2014
26.02.2014
25.02.2014
25.02.2014
предишна страница [ 1/35 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на irriducibile
премахни филтъра

+1
 
 
Кой клуб в страната може да бъде посочен като еталон за съвремененфутболен клуб.??Може ли отбор със стадион с две паднали трибуни да е такъв. А разпадащият се хотел в района . Школата която сменя ръководителя си всяка година и не е произвела нито един футболист за представителния отбор? Задайте си въпроса : къде е перспективата и развиват ли се традицийте..и не са ли само спомен те??
0
 
 
Айде стига глупости. Много тъпо изказване е направил Бащата :Х
+12
 
 
Най-вероятно "бащата" ще излезе прав,но я някой да си спомни преди доста години за един отбор,който се казваше Осъм,а след това Лекс...Та сега същият този отбор се казва Литекс!И каква история имаха Осъм и Лекс,и каква история пише Литекс след идването на Гр.Ганчев,защото и тогава повечето смятахме,че този отбор е еднодневка!Така че,не се знае-само времето ще покаже!
+3
 
 
Много елементарен коментар на Бащата .Домуса дори и да ги зареже човека ще им остави поне база и стадион а вас Коко ако ви прати на кънда вие какво ще правите незнам стига вечно сте гледали другите ами си погледнете вас самите че освен да плюете и завиждате друго невиждам да правите
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: