ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев излъга Черно море и е на 1/4-финал за Купата
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:23 / 17.11.2013Коментари (116)16638
Ботев победи Черно море с 1:0 на "Христо Ботев" в най-интересния двубой от турнира за Купата на България. Първият мач във Варна завърши 0:0 и по този начин "канарчетата" се класираха на 1/4-финал в надпреварата.

Срещата бе доста оспорвана и трябваше зрителите на Колежа да дочакат последната минута на двубоя, за да падне така важното попадение. Негов автор стана Луис Педро, който хвърли в екстаз бултрасите заели местата по стадиона.

"Моряците" изненадващо можеха да открият резултата още в 4-ата минута, когато Иван Коконов стреля опасно от границата на наказателното поле, но Адам Стаховяк показа невероятен рефлекс и изби топката в корнер. 

Най-опасният в редиците на "канарчетата" днес Вандер Вандер тества в 37-ата минута реакциите на Георги Китанов с изненадващ изстрел извън наказателното поле, но младежкият национал внимаваше запази вратата си суха.

Чак в 67-ата минута "жълто-черните" стигнаха до нов шанс да разпечатат вратата на "моряците", но 17-годишният страж отново бе последна преграда пред опита на Вандер да се разпише.

Варненци изпуснаха своята златна възможност в 78-ата минута, когато Даниел Младенов остана сам срещу Стаховях, но халфът стреля слабо и полския страж на домакините улови коженото кълбо без проблем. 

Ботев се събуди едва в последните минути на срещата и натика своя опонент в неговота половина. Това и даде резултат в 91-ата минута, когато Луис Педро вдигна на крака бултрасите. След едно центриране в наказателното поле Артур Енрике и Георги Китанов се сблъскаха, вратаря остана да лежи на терена, а топката попадна в краката на Педро, който се разписа в опразнената врата. Китанов и Енрике пък не можаха да продължат игра и бяха заменени принудително.

Ботев - Черно море 1:0
1:0 Луис Педро 90'

Ботев: Стаховяк, Христов, Грънчаров, Минев, Енрике (Джинич), Иршак, Сърмов, Вандер, Анисе, Ромарио (Педро), Цветков (Домовчийски)

Черно море: Китанов (Хр. Христов), С. Александров, Котев (Атанасов), А. Александров, Венков, Паланков, Бергонси, Окоро, Илиев, Младенов, Коконов (Райков)

Още по темата: общо новини по темата: 298
30.05.2014
28.05.2014
21.05.2014
20.05.2014
19.05.2014
19.05.2014
предишна страница [ 1/50 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Sims1
премахни филтъра

-30
 
 
Коматевските селяни пак с късмет бе майка му да е*а!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: