ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Бойко Борисов в Пловдив: България най-тежко ще понесе Станишев и Доган
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:51 / 17.11.2013Коментари (2)3839
©
Милиард и триста милиона лева заем тихомълком взе Българския енергиен холдинг, за да държат изкуствено цената на тока ниска. Това заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов пред кметовете на областни и общински центрове на ГЕРБ на семинар в Пловдив.

"Следващите правителства трябва да мислят, че с това, което направи Орешарски и компания да вземат кредит, те трябва да върнат милиард и двеста. Следващото правителство трябва да мисли как ще върне - милиард и двеста, плюс милиард и шестстотин с лихвите, дотук три милиарда. Ако изтеглят още четири милиарда, както проспива българският народ, че ще правят, аз лично ще ви посъветвам през Терминал 2 да тръгнете, защото няма какво да кажете на българския народ", посочи Бойко Борисов. По думите му и двата заема просто потъват в черни дупки, не са за електронно правителство, нито за работа. Борисов призова кметовете да обяснят на хората.

"ДПС и БСП от днес (б.р. вчера) вече са една партия. Станишев се извинява от името на българския народ, ние, българският народ не сме правили възродителен процес и покръстване. Правиха го на баща му хората. Те да се извинят и да си понесат отговорността‘‘, категоричен бе лидерът на ПП ГЕРБ.

Той обясни, че това е неестествена коалиция. Борисов посочи, че няма по естествен партньор на българските турци от ГЕРБ. Тези, които са им сменили имената, сега са в коалиция с тях, обясни той. 

"Хората имаха нужда да си направят разлика, имаха нужда да видят без нас какво е. Оттук нататък - кураж, воля, имаме потенциал, виждате какви кадри си направи ГЕРБ. Вече се гордея много и с кметовете на ГЕРБ. Не знам в следваща ситуация дали министрите да не ги пращаме за кметове, а кметовете да ги правим министри", заяви Бойко Борисов. Той отбеляза, че ГЕРБ има готови хора за няколко кабинета оттук-нататък, не за един.

"В парламента ще стоим, защото не искам да дразним Брюксел - да бъдем честни. Иначе - и миг не бих стоял там", допълни Борисов.

"Излиза тази госпожа, която така ни се подмазваше - тази Зинаида, толкова ни се подмазваше, толкова ме е яд на себе си... Возеше се с хеликоптера с нас, с еврокомисарите и тя. Шуменският кмет от БСП, ако не е идвал 20 пъти с мен. Янакиева, пернишката кметица, ме е целувала толкова много, колкото нито един от вас. Детелина Николова не я возих нито веднъж", посочи Борисов, по отношение на обвиненията за "Авиоотряд 28".

Бойко Борисов припомни, че в Гоце Делчев, където кмета е червен, правителството на ГЕРБ е направило парка, всички училища, всички детски градини по програмата на Лили Павлова, болницата, стадиона, пътя през Папаз чаир. Но така се прави, ако искаш да си държавник, ако искаш да си правителство, така се прави, коментира лидерът на ГЕРБ.

"Ние сме в положение да ни се диктуват условия от политически партии, които не са победили на изборите. Това е целият парадокс, оттам идва цялото напрежение в страната. Те не са победители, в същото време - веднъж партията е победила на парламентарните избори, втори път е победила във всички големи градове и ние сме опозиция", допълни Борисов.

Той отбеляза, че по време на управлението на ГЕРБ, са направени много неща и за Пловдив и региона. А сега например, мостът на Стряма все още не е открит. Ако бяхме останали, Пловдив щеше да има готова спортна зала. Бойко Борисов бе категоричен, че тази България най-тежко ще понесе Станишев и Доган. Друга стана България - те откриха каквото имаше да открият, и каквото направихме. Пречиствателна станция във Вършец - кога са правили те пречиствателна станция? В Разлог откриха баня. На Ришкия проход - слънчице, хората сега пътуват и пеят.

"В момента само тези, които виждам, сигурно на 5 - 6 милиона българи вие сте кметове. Ако се сумира населението на тези градове, горе-долу ще излезе толкова", обърна се Борисов към присъстващите на семинара кметове.



Още по темата: общо новини по темата: 543
28.06.2014 »
14.06.2014 »
14.06.2014 »
14.06.2014 »
14.06.2014 »
06.06.2014 »
предишна страница [ 1/91 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 18.11.2013 г.
0
 
 
Аман от мутренски изказвания!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
Парламентарни избори 2024
Бюджет 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: