За да мачка Локо и напролет Коко Динев готви ударна селекция

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (15)
09:28 / 14.11.2013
5684
Финансовият благодетел на Локомотив Пд Константин Динев възнамерява да осъществи няколко сериозни трансферни удара през зимната пауза. Най-голямата цел на собственика на пловдивския клуб е да доведе да Лаута истинска голова машина. Идеята му е да бъде привлечен изключително качествен нападател, който да заформи ударен тандем с голмайстора на отбора до момента Мартин Камбуров. Поради тази причина бизнесменът от Сандански е задействал всичките си контакти в чужбина, за да му бъде осигурен такъв таран. Босът на черно-белите е доволен от факта, че в момента Локо Пд се намира на трето място в класирането, а целта пред отбора е да запази позицията си в топ 7 и след края на редовния сезон.

Изключителният усет на Коко Динев на трансферния пазар едва ли е новина за хората, които внимателно следят трансферните ходове на бизнесмена. Именно благодарение на Динев, в България се появиха футболисти от калибъра на Гара Дембеле и Базил дьо Карвальо, които впоследствие бяха продадени за сериозни суми на Левски. Последните две попълнения на черно-белите в лицето на братята Аймен Белаид и Тижани Белаид вдигнаха класата на тима, а на Лаута очакват по-големият от двамата тунизийци тепърва на разкрива безспорния си потенциал, за да се превърне в търсения играч с креативни идеи в халфовата линия.

Иначе вчера черно-белите получиха почивен ден след успеха с 1:0 над Черно море. За целта веднага след битката с Моряците в понеделник вечерта, голяма част от играчите проведоха възстановителна тренировка.

Източник: в. "7 дни спорт"



Виж коментарите (15)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).