Сухия: Не виждам съдията с какво толкова е повлиял на мача

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
19:02 / 31.10.2013
3027
Треньорът на Левски Антони Здравков не приема претенциите от щаба на Локо, че главният рефер Александър Костадинов е помагал на "сините" успеха с 3:2 на "Лаута".

"Най-лесно е да се оправдаваме със съдиите - и аз, и колегата, и който и да е. Не виждам съдията с какво толкова е повлиял на мача. И ние имаме претенции при първия гол на Локо, че съдията захапа свирката да свири, но играта продължи и ни вкараха", заяви Здравков след успеха в парк Лаута.

"Предупредих ги на полувремето, че сме с човек повече и не бива да спираме да пресираме, да разиграваме, да търсим ситуации за нов гол. Създадохме такива, но не вкарахме. Една елементарна грешка, атака, бърз пас, меле и се стигна до изравняването, но за щастие после вкарахме бърз трети гол. Тези 3 точки си бяха наши и за малко да ги изпуснем", обясни Здравкоя.

"Беше равностоен мач без много голови ситуации. Ако бяхме 11 на 11, не мога да кажа кога ще свърши мача. Със съдията Костадинов се видяхме може би месец след онази случка, когато му взех картоните. Тогава лично му се извиних и му казах, че нямам проблем с него", завърши Сухия.

 



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).