Костадин Ангелов: Можем да бием Ботев, теренът ни е добър

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
10:06 / 30.10.2013
2466
"Вярвам, че можем да поб­едим Ботев Пловдив. Опи­твам се да обясня на играчи­те, че най-важното е да не се съобразяват кой е срещу тях. Независимо от класата му, от това дали е над нашето или под нашето ниво. Те трябва във всеки мач да си из­граждат манталитет на победители", заяви наставникът на Пирин Гоце Делчев Костадин Ангелов преди мача с Ботев Пловдив.

"Точките на Пирин липсва­ха още преди да дойда в Гоце Делчев. Предполагам, че мои­те играчи вече свикнаха с то­ва напрежение до момента, в който ще започнем да побеждаваме. За всеки успех е нужна сериозна работа, тя е в основата на реализацията на да­ден отбор. Когато той вдиг­не нивото си, ще започне да печели", добави треньорът на неврокопчани.

"По принцип не се притес­нявам от никой отбор. Вяр­вам, че сме способни в това да изненадаме всеки един. Нашият проблем е със само­чувствието на играчите. Тревната настилка на ста­диона в Гоце Делчев е в съ­стояние, което позволява да се играе футболен мач. При всички положения тя е над нивото на стадиона на Ло­комотив София", категоричен бе Ангелов.

Източник: в. "Тема Спорт"


Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).