Ботев иска отново да запали искрата в Гоце Делчев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (50)
09:17 / 30.10.2013
5982
Отборът на Ботев (Пловдив) ще опита отново да запали искрата, която личеше в играта на тима в началото на сезона с победа над Пирин в гостуването си в Гоце Делчев. "Канарчетата" се намират в миникриза записвайки две загуби в последните си два мача в "А" група. Пловдивчани се свлякоха до 5-ата позиция в класирането и това сериозно наруши хармонията в тима.

Пирин в същото време отдавна се залепи на дъното на класирането и не се вижда как ще се изкачи нагоре. Неврокопчани имат едва една победа от началото на сезона срещу Берое (1:0) у дома. Евентуален успех днес би могъл да върне увереността в състава на домакините и затова те ще направят всичко по силите си за да изненадат своя съперник. Тимът от Гоце Делчев също така има да отмъщава на "канарчетата", които нанесаха най-тежката загуба на неврокопчани в историята им като ги надиграха със 7:1 в края на юли. Задачата на домакините обаче изглежда трудна с оглед на това, че те до ммента имат три загуби в трите мача помежду им в "А" група.

В същото време треньорът на гостите Станимир Стоилов е поставен под напрежение след несполуките на тима му напоследък. Затова той се надява да върне отбора в правия път. Очаква се той да заложи на Стаховяк на вратата, Христов, Грънчаров, Спрокел и Енрике в защита. Пред тях ще оперират Сърмов и Иршак, а атакуващите полузащитници в тима ще бъдат Ромарио, Галчев и Вандер. На върха на атаката пък отново ще застане Анисе.

Домакините пък се очаква да излязат с Абдиков на вратата, Стоянов Киров, Гуцев и Фиданин в отбрана. Панайотов и лазаров ще играят като дефанзивни халфова, а Близнаков и Марчев ще действат по крилата. Боби Хазуров ще бъде на върха на атаката, а Башов зад него.

Вероятни състави:

Пирин: Абдиков, Стоянов, Киров, Гуцев, Фиданин, Панайотов, Лазаров, Близнаков, Башов, марчев, Хазуров

Ботев: Стаховяк, Енрике, Спрокел, Грънчаров, Христов, Сърмов, Иршак, Ромарио, Галчев, Вандер, Анисе


Виж коментарите (50)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).