Локо Сф ще се опита да спре Ботев в "Надежда"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (18)
08:57 / 20.10.2013
5959
Локомотив (София) приема Ботев (Пловдив) в един от най-интересните мачове от 13-ия кръг в "А" група. "Железничарите" започнаха сезона много слабо, но в последните седмици значително подобриха представянето си. 

Отборът на Стефан Генов победи Берое и Нефтохимик, завърши наравно с Черно море и Левски, и загуби единствено от шампиона Лудогорец. Ботев също е в добра форма и е само на 4 точки от върха в класирането. "Канарчетата" направиха някои слаби мачове далеч от Пловдив и днес със сигурност ще се опитат да докажат, че могат да печелят и на чужд терен.

Наставникът на Ботев Станимир Стоилов няма да рискува с пускането на ветерана Иван Цветков, който дълго време лекуваше контузия. На върха на атаката на "жълто-черните" ще е Абел Анисе. По крилата ще действат Ромарио Кортзорг и Луис Педро, а Борис Галчев ще оперира пред двойката дефанзивни халфове Георги Сърмов и Томаш Иршак.

Крум Бибишков ще е единственият нападател в състава на старши треньора на Локомотив Стефан Генов. "Червено-черните" ще заложат на наситена средна линия, в която се отличава голмайсторът на тима Маркиньос. 

Вероятни състави:

Локо Сф (4-2-3-1): Галев; Елтон, Бранеков, Йованович, Матютю; Махамат, Том; Гаел, Маркиньос, Трифонов; Бибишков

Ботев Пд (4-2-3-1): Стаховяк; Й. Христов, Спрокел, Грънчаров, В. Минев; Иршак, Сърмов; Педро, Галчев, Ромарио; Анисе



Виж коментарите (18)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).