Пловдив, Варна и Русе в битка за Евро`15

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
09:51 / 19.10.2013
6915
Който си направи по-рано залата, той ще приеме мачовете от груповата фаза на европейското за мъже през 2015 г., заяви депутатът и вицепрезидент на Българската федерация по волейбол (БФВ) Петър Кънев. Става въпрос за новостроящите се съоръжения в Пловдив и Русе, и ремонта на Двореца на спорта във Варна.

"Толкова активно спортно лоби досега в парламента не е имало - допълни Кънев. - Не че досега известни спортисти не са били депутати, но истината е, че за пръв път сме група от десетина души, които защитават агресивно интересите на спорта."

Висшето ръководство на БФВ реши вчера следващото заседание на управителния съвет да бъде в началото на ноември. Точната дата още не е ясна, знае се обаче, че на тази сбирка трябва да се явят за отчет италианските треньори на националните отбори - Камило Плачи и Марчело Абонданца.

Източник: в. "Труд"



Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 24
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).