Стоилов набеляза нападател от Вилем II

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (21)
10:44 / 09.10.2013
10030
Старши треньорът на Ботев Пловдив Станимир Стоилов вече е набелязал двама играчи от Холандия за зимната селекция на тима.

Става въпрос за защитник и нападател. Вчера преди следобедната тренировка на канарчетата Мъри в компанията на спортния директор Сашо Александров-Кривия са изгледали видеозаписи с мачове от Холандия на двамата играчи.

Нападателят е Терел Ондан от Вилем II. Преди това е играл за друг тим от Ниската земя - Телстар. Бранителят Норичио Ниевел носи екипа на ФК Айндховен. Ритал е още за Цволе. От видеото станало ясно, че защитникът има здрава физика и на габарити е колкото Бобан Грънчаров.

През зимата жълто-черните задължително ще търсят подсилване на въпросните два поста. Проблемите в нападение тази есен станаха още по-тежки след контузията на Тодор Неделев, който от Нова година преминава в германския Майнц 05. Трайно контузените Иван Цветков, Мариян Огнянов, Валери Домовчийски допълнително утежняват ситуацията и Стоилов е решен през зимния трансферен прозорец да засили още нападателната мощ на отбора.

Източник: в. "Тема Спорт"


Виж коментарите (21)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).