Коко Динев: Не мога да си представя, че няма да сме в първата седмица

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (22)
13:38 / 08.10.2013
4065
Босът на Локомотив Пловдив Константин Динев говори по някои от най-интересните теми в клуба при успеха над Черноморец.

"Горчивината от загубата от Ботев доста зле ми се отрази. Хубаво е, че победихме в Бургас. Не искам да звучи нескромно, но не мога да си представя, че няма да бъдем в първата седмица. За тази година нямаме поставени цели, единствено се стараем да изградим отбор, който да играе добре. Конкретни цели ще започнем да гоним от следващия шампионат", категоричен бе собственикът на черно-белите.

Относно селекционната политика на смърфовете Динев заяви: "Докато аз съм начело на клуба, така ще продължаваме да работим - ще търсим чужденци, които да правят разликата в нашия отбор. Има и много чужденци, с които се излъгахме. Колкото успяха да се наложат в отбора, толкова и не успяха, дори неуспелите са малко повече. Решение на старши треньора е дали ще освободи бразилците Флавио и До Кармо. Доколкото знам, те имат проблеми с дисциплината както в свободното си време, така и в тренировъчния процес", завърши бизнесменът.


Източник: в. "Тема Спорт"


Виж коментарите (22)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).