Кавдански: Интересува ме единствено да играя добре и отборът да побеждава

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
16:23 / 04.10.2013
2580
Централният бранител на Черноморец Мартин Кавдански заяви в днешния брифинг, че е нормално чувството преди мача с Локомотив да е по-различно при него, след прекрасните 3 години, които е изкарал на "Лаута".

"Днес направих първа тренировка с топка. Чувствам се добре, макар все още да имам болки в крака, но се надявам до утре и това да отшуми. При мен е нормално чувството преди този мач да е малко по-различно, защото до преди два месеца бях в този отбор. Там изкарах 3 много хубави години, създадох много добри приятелства. Въпреки това, аз съм професионалист и сега се състезавам за Черноморец. Единственото, което ме интересува е да играя добре и отбора да побеждава. Напрежение в съблекалнята няма. Постоянно си говорим с момчетата, макар това да се прави на три езика. С всяка изминала седмица колектива става по-сплотен и се сработваме все по-добре. Надявам се това да го покажем на терена.

Довечера имаме среща с феновете на тима. Съвсем нормално е във всички отбори феновете да имат възможността да разговарят с футболистите. Мисля, че това е правилното нещо", добави още централният защитник на Черноморец-Бургас.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).