Александър Станков: Доверието ми към Габриел и Флавио e изчерпано

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (18)
14:00 / 04.10.2013
10127
Наставникът на Локомотив Александър Станков хвърли повече ясното на днешната пресконференция около бразилеца Флавио Паулиньо. Както е известно днес в столична медия излязоха с новината, че собственикът Константин Динев е отстранил халфа от отбора. На брифинга Сашо Станков разкри също така, защо и неговия сънародник Габриел до Кармо не попада в групата на тима за предстоящите мачове от "А" група.

"За Флавио Паулино и Габриел до Кармо каквото и да се говори, е важно какво казвам аз. Дочух, че някои медии си позволяват някои коментари. Истината все още е, че аз не съм доволен генерално от тези хора. Още миналия път ви казах, че моето виждане и визия за чужденци е малко по различна. Когато си чужденец в един отбор трябва да се представяш на ниво, трябва да защитаваш това за което си поканен, защото когато не го правиш нямаш място в отбора. Това е за сега положението с тях двамата", коментира Станков, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

На въпрос какъв кредит на доверие ще им бъде гласувано на До Кармо и Паулиньо, Станков отсече: "Доверието ми към тях е на изчерпване, дори е почти изчерпано. Tова трябва да ви е ясно. Аз не ги деля двамата. Напротив даже на Габриел му е даван повече шанс, отколкото на Флавио. Друг е въпроса дали той го е защитил".

"Не знам, защо се създава такова впечатление спрямо До Кармо, че той е помогнал нещо повече на нашия отбор. Аз не виждам такова нещо. Колко шансове са му давали, само с един гол? Мисля, че е крайно недостатъчно...", завърши Станков.



Виж коментарите (18)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).