Локо победи Пирин с два гола на Мартин Камбуров

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (50)
20:50 / 22.09.2013
9672
Локомотив Пловдив победи Пирин Гоце Делчев с 2:0 в мач от деветия кръг на А група, предаде репортер на Plovdiv24.bg. И двата гола за "черно-белите" бяха дело на Мартин Камбуров в 20-та и 27-та минута.

Срещата започна равностойно, като противно на очакванията гостите по-често владееха топката в началото на мача. Само в рамките на седем минути обаче Локо вкара два бързи гола, които донесоха така нужното спокойствие в действията на отбора. Най-напред Здравко Лазаров овладя топката в наказателното поле и с прецизен пас я постави буквално на главата на Камбуров, който откри резултата, като преди да влезе в мрежата, коженото кълбо срещна страничния стълб. 

В 27-та минута дебютиращият с фланелката на "смърфовете" Гади центрира в малкото наказателно поле, където отново Камбуров с глава увеличи преднината на своя тим.

Пловдивчани продължиха с повече настроение, редувайки атака след атака, а единственото по-опасно положение за гостите бе в 35-та минута, когато Марио Близнаков излезе на стрелкова позиция и шутира, но доста неточно.

Домакините влязоха във второто полувреме с отлична възможност за капитана Здравко Лазаров, който прехвърли вратаря Абдиков, но след като тупна, топката се удари в гредата. "Зелените" отвърнаха с опасен, но неточен удар на Панайотов в 54-та минута. Малко по-късно бившият играч на "железничарите" Драги Коцев не успя да уцели вратата от удобна позиция. Най-добрата възможност за гол за гостите дойде след грешка на вратаря Йордан Господинов, който изпусна една топка, но бранител на пловдивчани успя да изчисти и да предотврати попадение.

До края на двубоя не се случи нищо интересно и по този начин Локомотив успя да спечели сравнително лесно, което даде възможност на възпитаниците на Сашо Станков да се изравнят по точки с третия Литекс, който обаче има и мач по-малко.

Локомотив: Господинов, Тодоров, Крачунов, Тунчев, Диего, В. Георгиев, Н'Дайе, Гади (72' Тимонов), Маламов (57' Йовчев), Камбуров, Лазаров (87' Илиадис).


Виж коментарите (50)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 24
Днес: 13


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).