Министър Мариана Георгиева посети Спортното училище в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:56 / 17.09.2013
4107
Министърът на младежта и спорта проф. Мариана Георгиева инспектира спортно училище "Васил Левски" в Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Тя спонтанно и без предизвестие пристигна под тепетата, за да се запознае с проблемите на училището. 

"На 2 септември не можах да дойда на откриването на учебната година по независещи от мен причини. Разбрах, че съм била чакана, за да стана свидел на тревогата на учениците на колектива на родителите на спортната общественост на този емблематичен и престижен град Пловдив. И по тази причина аз реших да си изпълня дълга и днес съм тук", заяви Георгиева. 

"Заявявам категорично, че Спортното училище ще бъде обект на политиката и практиката с финансов ресурс, който ще вложим в строително-монтажни работи, която да даде възможност на децата да тренират качествено", каза още тя.

"Поемам отговорност да направя всичко, което се изисква, така че ученици, състезатели, педагози, треньори някак си да се доближат до точката на удовлетворението", завърши министърът на младежта и спорта проф. Мариана Георгиева.

Припомняме, че училището е вече държавно, след като в началото на месец август финансовото министерство уведоми Общината, че то се отписва от нейните баланси и минава под разпореждането на държавата.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 21
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).