Локомотив преговаря с играч на Арис

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (12)
09:09 / 12.09.2013
3534
Нов гръцки футболист може да дойде в Локомотив (Пловдив). В момента "черно-белите" преговарят с поливалентния играч на Арис (Солун) Константинос Казнаферис.

Той има общо 63 мача в гръцкия елит. 55 от тях са за Арис (Солун), останалите 8 са за ПАС Янина (общо 4461 игрови минути). В тях не е вкарал нито един гол, но може да се похвали с доста асистенции.

Започва професионалната си кариера в родния Анагениси от град Арта. Там играе 2 години и привлича вниманието на някои от водещите клубове. През 2006-а го взима ПАС Янина. Следва трансфер в Арис (Солун). Той се случва през лятото на 2010 година. В първия си сезон позицията му на терена често е сменяна и той така и не успява да намери постоянно място в състава. Кампанията 2011/12 обаче е най-силната в кариерата му. Той се стабилизира като титулярен и незаменим десен бек в селекцията на солунския гранд. Отличава се най-вече със сърцатата си игра. В същия сезон Арис стига групите на Лига Европа и дори ги преминава успешно. За Казнаферис това е уникална възможност да запише участия срещу отбори като Атлетико (Мадрид), Леверкузен, Розенборг и Манчестър Сити.

В кариерата си Казнаферис има мачове за юношеския национален отбор на Гърция до 19 години.

Днес Локомотив (Пловдив) трябва да подпише с другия гръцки играч, който вече тренира с тима. Това е бившият капитан на ПАОК Солун Стелиос Илиадис. Ако всичко приключи успешно, не е изключено той дори да попадне в групата за дербито с Ботев (Пловдив).

Източник: в. "Тема Спорт"



Виж коментарите (12)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).