Ботев няма право на грешка срещу Славия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (12)
09:21 / 25.08.2013
4983
Ботев изостава на 5 точки от шампиона Лудогорец и не може да си позволи грешна стъпка в домакинството на Славия. "Канарчетата" сензационно загубиха предишния си мач в Пловдив, при това от новака Любимец, но после стигнаха до успеха в тежкото гостуване на Черноморец.

Славия се представя колебливо от началото на сезона и едва в миналия кръг постигна първа победа, като спечели столичното дерби с Локомотив (София).

Наставникът на Ботев Станимир Стоилов заяви в навечерието на двубоя, че Славия е опасен съперник, който се представя по-успешно като гост. Мъри добави, че бразилецът Вандер Виейра още не е възстановен и няма да вземе участие в мача. Аут е и Борис Галчев, който получи червен картон в миналия кръг. Вместо него в средата на терена до Томаш Иршак ще действа Георги Сърмов. Тодор Неделев и Ромарио Кортзорг ще атакуват по двата фланга, а с ролята на централен нападател отново ще се нагърби Анисе Абел.

Славистите ще са без контузените Чавдар Янков и Виктор Генев. Старши треньорът Асен Букарев ще заложи на наситена халфова линия и един единствен нападател в лицето на Диего Невес. Милен Василев и Галин Иванов ще играят на двата фланга, а зад Невес ще действа неговият сънародник Фернандо да Силва.

Вероятни състави:

БОТЕВ (4-2-3-1): Стаховяк; Й. Христов, Грънчаров, Спрокел, В. Минев; Иршак, Сърмов; Неделев, Огнянов, Ромарио; Анисе Старши треньор: Станимир Стоилов

СЛАВИЯ (4-2-3-1): Г. Петков; Р. Димитров, Желев, Велков, Д. Атанасов; Сандански, Шалаев; Г. Иванов, Фернандо, М. Василев; Невес



Виж коментарите (12)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).