Станимир Стоилов: Няма да търсим заместник на Неделев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
16:30 / 24.08.2013
8898
Треньорът на Ботев Станимир Стоилов отрече слуховете, че "канарчетата" ще привличат изгонения от Левски Кристовао Рамос.

"Няма да търсим заместник на Тодор Неделев. Когато има развитие за трансфера на Тошко ще го обявим, но за сега искам той да се концентрира изцяло в представянето си в мачовете на Ботев. Относно евентуалния негов заместник Ботев по-никакъв начин няма да привлича играчи на позицията на Тодор, защото имаме достатъчен брой играчи", обяви Стоилов на пресконференция днес. Така наставникът отрече спекулациите, които свързваха Рамос с трансфер на Колежа. 

"За пръв път част от играчите получиха ден и половина повече почивка от другите с оглед натоварванията, които се струпаха на отбора. Надявам се вече отбора да е изцяло концентриран и да мисли за предстоящия мач със Славия. Няма проблеми с контузени играчи, като изключим наказанието на Борис Галчев", коментира специалистът. 

"Славия до момента се явява по-силен гост отколкото домакин. Играят доста организирано и дисциплинирано навън, така че ни предстои един сериозен и оспорван двубой", каза Мъри относно съперника на "канарчетата". 

Мъри също така отрече спекулациите, че Саид Ибраимов ще замени Иван Танчовки начело на Раковски.


Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).