Александров: Още един клуб с интерес към Неделев, за Ботев приоритет е Тотнъм

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (14)
18:07 / 20.08.2013
5670
Спортния-директор на Ботев Александър Александров разкри, че още един клуб освен Тотнъм проявява сериозен интерес към Тодор Неделев. Той не пожела да разкрия кой е този клуб, но допълни, че приоритет ще бъде офертата на "шпорите".

"Има още един отбор със сериозен интерес към Неделев. За нас като клуб обаче приоритет ще бъде офертата на Тотнъм. Дай Боже да дойде реална и добра оферта за нас, като клуб и добра за Тошко, за да може да излезе в чужбина и да се развива. Тук искам да кажа нещо много важно - трансферът на Неделев не е на всяка цена за Ботев. Ние не зависим от продажбата на Неделев, защото нашият собственик е осигурил добре финансово отбора. Едва ли в нашия клуб има човек, който да има нещо против този трансфер да се осъществи!", обяви спортния директор на "канарчетата", цитиран от Gong.bg.

"Щом от Тотнъм са наблюдавали Неделев и щом са ни поканили на преговори, значи е готов да заиграе в Англия. Хората виждат нещо в него. Да се надяваме ако отиде в Англия да се адаптира, да се развие и да заиграе. Все пак затова искат да го вземат - за да играе. Мениджърът, който движи нещата около този трансфер е разговарял няколко пъти с хората от Тотнъм и те са казали, че има възможност да заиграе в Англия. Затова и пътувах до Лондон", каза още Кривия.



Виж коментарите (14)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).