Локо ще уволнява Гонзо, Илиан Илиев го наследява

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (22)
09:51 / 10.08.2013
5965
Черно море може да има нов старши треньор до дни. Това ще се случи, ако "моряците" загубят от Локомотив (Пловдив) днес на "Тича". Мачът от 4-ия кръг на "А" група стартира в 18:00 часа.

Ръководството на варненци е изчерпало кредита си на доверие към наставника Георги Иванов-Гонзо. От началото на сезона Черно море записа 2 равенства и 1 загуба, като все още отборът не е отбелязал гол. За поста на Гонзо е гласен Илиан Илиев, който веднъж вече работи на "Тича" в периода 2004-2006. Интересното е, че той вече смени един път Иванов. Това се случи през лятото на 2012 година, когато Илиев пое "Левски". Както е известно, варненецът се раздели със "сините" след нулевото равенство с Пирин в Гоце Делчев през април.

Илиев обаче не е единственият вариант за наследник на Гонзо, ако той се издъни срещу водения от Александър Станков Локомотив (Пловдив).

Сред опциите за нов треньор на Черно море е и Неделчо Матушев. За последно той води Черноморец (Поморие), а преди това беше начело на Локомотив (Пловдив). През последните месеци Матушев беше помощник на Николай Костов в украинския Карпати (Лвов).



Виж коментарите (22)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).