Гонзо хвърля Райков срещу Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
15:14 / 08.08.2013
2757
Симеон Райков най-вероятно ще бъде върнат в състава на "Черно море" за съботното домакинство с "Локомотив" (Пд). Както е известно, Райков остана резерва на "Армията", но се включи силно през второто полувреме и дори можеше да донесе успеха на своите със страхотен удар към края, но Черни изби с вещина.

Според кулоарна информация срещу ЦСКА Гонзо искал да покаже на Райков, че няма да се съобразява с имена и никой няма запазено място за титуляр. Любопитно е, че и двамата са кадри на "Локо" (Пд). Гонзо напусна "Лаута" на 21 г., за да направи кариера с "Левски", а Симеон Райков си тръгна на 19 г. и след като премина през "Банско и Враца, също се озова на "Герена".

Връщането на Симеон Райков в 11-те означава, че Георги Божилов или Бакари ще седне на пейката. Засега двамата започваха неизменно в първите три мача, но не се отличиха с нещо особено. Божилов бе зад Бакари в Бургас и срещу "Славия", но на "Армията" изпълняваше функциите на таран, а гамбиецът бе ляв външен полузащитник.

Предвид голямата вариативност в средата на терена е възможно единият да излезе на върха на атаката, а другият евентуално да се появи след почивката.



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 7


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).