Цветан Василев отказал да вземе ЦСКА

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (43)
13:45 / 06.08.2013
9522
Футболният ЦСКА е предлаган на банкера Цветан Василев преди 2011 г. настоящият собственик на Ботев (Пловдив) обаче не се е съгласил да помага на "червените", призна самият той пред "Преса".

"Имало е такива подходи към мен. По принцип съм фен на ЦСКА. Спряха ме най-вече притесненията по отношение на агитките и най-различните "доброжелатели". В Ботев ме плени всеотдайността на публиката, готовността да следваш тима дори в "Б" група и "В" група, да ходиш на мач като на празник. Феновете на ЦСКА са и по-разглезени, при тях победата е на вскяа цена, а дори второто място е провла. В Пловдив хората се радват даже и на частичен успех. В грандовете сутуацията е различна, за тях първенството е като война", каза Василев.

Относно спасителния план за Александър Томов за клуба той изрази скептицизъм. "Едно публично дружество, за да се предлага на борсата, трябва да се маркетира. Т. е продуктът първо трябва да бъде създаден. Не може да продаваш само мечти и въображения. Всеки купува актив, ако може да види как той работи и какви са очакванията за развитието му след инвестицията в него. А това в ЦСКА е по-скоро отчаян зов за помощ", сподели банкерът.



Виж коментарите (43)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).