Лъчо Танев иска да купи 30% от правата на Неделев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (14)
10:45 / 06.08.2013
6130
Мениджърът Лъчезар Танев иска да вземе процент от правата на звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев.

В момента клубът държи 70 % от правата му, а останалите 30 са собственост на откривателя на нападателя Андрей Павлов. Лъчо Танев иска да откупи именно 30-те процента, които се държат от бившия треньор на Неделев.

Преди срещата от третия предварителен кръг на Лига Европа между Ботев и Щутгарт на стадион "Лазур", Лъчо Танев е оферирал Андрей Павлов, който към днешна дата е собственик на детско-юношеската школа Ботев 2002. Вчера по обяд се проведе среща между Андрей Павлов и бащата на Тодор Неделев за евентуалното обвързване на национала с Лъчезар Танев.

Очаква се в близките дни мениджърът да парафира договор с Тодор Неделев и занапред футболистът ще бъде представляван от агенция №1 у нас. Явно интересът на клубове от Иберийския полуостров е накарало Лъчо Танев да се ослуша и се договори с талант №1 на "Колежа".

Според информация, на реванша срещу "швабите" представители на Севиля и Бетис ще следят изкъсо играта на Неделев.

Източник: в. "Меридиан мач"



Виж коментарите (14)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).