Сашо Станков: Рано е за генерални изводи, готвим се за тежък мач

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (17)
13:14 / 03.08.2013
6763
Нямахме много време да се радваме на победата над Левски, която постигнахме в София, защото програмата е много тежка. Сега се готвим за един тежък двубой срещу изключително сериозен отбор. Това каза на редовната си пресконференция наставникът на Локомотив Александър Станков два дни преди домакинството на Берое.

"Винаги съм казвал - нито подценяваме, нито надценяваме който и да било противник. Лазаров и Тунчев имаха здравословни проблеми през седмицата, като за тях ще решаваме дали ще вземат участие в двубоя срещу Берое на по-късен етап. Знаете, че Маламов също е контузен.

Очакваме мощна подкрепа от феновете, като за мен този първи официален мач пред нашата публика носи един по-емоционален заряд. 

Казал съм на футболистите, че не могат да се правят генерални заключения от 2-3 мача. Здраво стъпили сме на земята, защото първенството тепърва започна и предстоят още много мачове.

Радващо е, че провинциалните отбори се представят много добре от началото на шампионата, което го прави още по-интересен. Знаете, че в началото на подготовката и ние имахме проблеми, но в движение събрахме добър екип и мисля, че организационно вече стоим добре. 

Свикнал съм да побеждавам и се стремя да предам този дух на отбора. Искам да играем силно и у дома, и навън", каза Сашо Станков.


Виж коментарите (17)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).