"Бултраси" се редят на опашка за татуировка "Той не умира"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (40)
08:41 / 03.08.2013
8530
Задружността на" ботевистите" намери нови измерения в Бургас преди мача с Щутгарт от Лига Европа. Пред всевиждащото око на "Стандарт" студио за татуировки до 5-о РПУ в морския град събра приход като за целия летен сезон. 

На трима майстори на иглата им се наложи да правят еднакви татуси на над 100 фенове на "канарчетата". Идеята тръгна като на шега, но малко след това пред ателието се изви невиждана опашка.

Така емблемата на любимия отбор и девизът "Той не умира" бързо се появи по кожата на желаещите. На метри от стълпотворението полицаи цъкаха с език и се чудиха истина ли е това, което се случва.

"Да, истина е, господа униформени. Ние сме едно огромно и сплотено семейство. И искаме това да се знае. Не сме лумпени, а различна порода привърженици", развълнувано им обясни запалянко, който току-що се бе сдобил с новата татуировка.


Виж коментарите (40)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).