Мариян Огнянов облича националната фланелка

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (18)
12:03 / 30.07.2013
4681
Любослав Пенев ще остане верен на стила си да дава шанс в националния отбор на всеки добре изявяваш се роден футболист. За предстоящата контрола с Македония селекционерът на България ще прати повиквателна на най-стабилния играч на канарчетата от началото на сезона Мариян Огнянов. Това ще бъде първа повиквателна за юношата на Левски. Проверката ще се играе в Скопие. Лично помощникът на Любо Пенев Ради Здравков е настоял за повиквателната, след като гледа от близо всички срещу на канарчетата за първенство и в Лига Европа.

При добро представяне срещу съседите Огнянов ще попадне в разширения състав за квалификациите за Мондиал 2014 срещу Италия и Малта.

Мариян бе близо до националния отбор и преди азиатското турне на България в края на миналия сезон. Тогава на Колежа получиха писмо от БФС, с което се изискваше да бъдат уредени бързо документите на на Огнянов и Йордан Христов за пътуването до Япония и Казахстан. Впоследствие обаче повиквателна бе пратена само за десния бек, който записа своите първи минути с фланелката на България.

Източник: в. "Меридиан мач"



Виж коментарите (18)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).