Бобич: Ботев има право да мечтае, но ние сме Щутгарт

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (22)
09:20 / 29.07.2013
4747
Спортният директор на Щутгарт Фреди Бобич е уверен в успеха на германския тим срещу българския Ботев (Пловдив) в третия предварителен кръг на турнира Лига Европа.

Въпреки оптимизма си, Бобич се изказа ласкаво за "канарчетата". "Българският отбор има предимството, че е изиграл повече официални срещи, постигна важна победа срещу Левски. Играе футбол, офанзивно стои добре...", сподели в интервю за "Труд" Бобич.

"Ако летят нависоко, трябва да ги свалим на земята. Хей, човече, ние сме Щутгарт, Бундеслига - да бием е съвсем нормално. В случая ние сме фаворит, Ботев - аутсайдер", предупреди бившият нападател. "Знам, че няма да ни е лесно. Но да знаете, че на Ботев също няма да му е лесно! Готвим се сериозно, няма никакво подценяване. Виждате какви резултати се получават в квалификациите - отбор от Люксембург елиминира традиционни холандци като Утрехт! Футбол е, всичко става... Ботев има право да мечтае да ни отстрани", коментира още Бобич, но отсече: "С цялото ни уважение към съперника - аз го харесвам наистина - ние сме по-силният отбор".



Виж коментарите (22)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).