Мъри дава почивка на половината титуляри срещу Пирин (ГД)

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (15)
09:32 / 28.07.2013
9941
Старши треньорът на Бо­тев Пловдив Станимир Стои­лов ще даде почивка на поне половината си титуляри за днешното домакинство на Пирин Гоце Делчев. Първоначално Мъри е смятал да остави да отдъхнат всички играчи, които изнесоха тежестта на битките в Лига Европа и в мача срещу Левски, но после се е отказал от това намерение. Причината била, че поемал прекалено голям риск срещу неврокопчани, които през миналия сезон объркаха доста сметки.

Затова титуляри няма да започнат само играчите, кои­то се чувстват най-изтощени от тежките битки. Това са Йордан Минев, Йордан Христов, Сивард Спрокел, Бо­рис Галчев, Абел Анисе, Мариян Огнянов и Тодор Неде­лев.

Шанс за изява ще полу­чат играчи, които досега търкаха резервната скамей­ка - Артур Енрике, Костадин Дяков, Николай Павлов, Ста­нислав Костов и новите по­пълнения Елведин Джинич и Валери Домовчийски.

За сло­венеца Джинич това ще е официален дебют за"канарчетата". Георги Сърмов, който тази седмица премина в Бо­тев, ще остане резерва, тъй като все още не е напълно готов за игра.

Вероятни състави:

Ботев (Пловдив): Стаховяк, Дяков, Джинич, Грънчаров, Енрике, Иршак, Христов, Ромарио, Педро, Домовчийски, Костов;

Пирин (ГД): Абдиков, Фиданин, Гуцев, Пиргов, Киров, Панайотов, Лапантов, Близнаков, Лазаров, В. Марчев, Б. Хазуров.



Виж коментарите (15)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).